Candidatura 2023

POSEM COLLBATÓ EN MARXA

Som davant d’un nou cicle electoral il·lusionant, si és possible encara més que el què estem tancant i en el que la Gemma va prometre en el seu inici una oposició, constructiva, dialogant, responsable i en positiu.

En aquests 4 anys que han passat ens hem centrat en el poble de Collbató i els seus veïns i veïnes, amb proximitat i en clau local, amb respecte i consideració cap a tothom, buscant sempre
l’entesa i convivència defugint de polèmiques alienes al poble.

En aquest sentit la Gemma va encetar la feina i converses amb altres administracions per obtenir una subvenció de 209.193,14€ per la xarxa d’aigua del poble. Un èxit pel poble al què hi hem sumat més aportacions i que continuarem sumant-n’hi en el futur, pel benefici de totes i tots.

La Gemma ha adquirit un lideratge i experiència molt valuós exercint l’oposició al govern del poble com exercint càrrec de govern al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Un bagatge amb el contrast que dona visió de gestió d’ambdues posicions govern/oposició.

L’agrupació també ha crescut en experiència i ha ofert suport i treball a les nostres regidores, ens en sentim molt orgullosos i orgulloses de la feina feta, tant dels moments en els quals ens reunim setmanalment per treballar pel poble com de les multitudinàries reunions telemàtiques que la pandèmia ens va obligar a fer.

El nostre desig és continuar així, amb eficàcia i proximitat des de l’experiència adquirida per posar Collbató en marxa

CANDIDATES I CANDIDATS SOCIALISTES DE COLLBATÓ PSC-CP A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2023