Candidatura 2019-2023

Els Socialistes de Collbató hem governat, en solitari o en coalició amb altres forces, materialitzant el model de poble que vam imaginar-nos a mitjan anys 90, quan vam accedir per primera vegada al govern. Amb aquest esperit, a les passades eleccions municipals de 2019 vam escollir com a Cap de Llista a Gemma Rodríguez Quiñonero.

La Gemma es una dona jove, mare de família, que de ben petita viu al poble. De ben jove ja va mostrar inquietud per la política local amb la voluntat de millorar la vida de les persones. Ara és la portaveu del Grup Municipal del PSC al nostre Ajuntament. Juntament amb la regidora Libry Johanna Ahumada, porta a terme una tasca de seguiment de la gestió municipal que realitza el govern de Esquerra, fent oposició de forma responsable i en positiu.

Considerem que la proximitat amb la ciutadania és el valor que ens ajuda a avançar cap a tot allò que el poble necessita, però també per atendre els problemes i necessitats de les persones. Nosaltres abans, ara i sempre, ens hem centrat en el poble de Collbató i els seus veïns i veïnes, amb proximitat i en clau local, amb respecte i consideració cap a tothom, buscant sempre l’entesa i convivència defugint de polémiques alienes al poble.

Candidatura del PSC Collbató a les municipals de 2019

Candidatura 2019

1. Gemma Rodríguez Quiñonero

2. Libry Johanna Ahumada Bayuelo

3. Marc Álvarez Masalleras (independent)

4. Pedro Pedreño Crousielles

5. Adrián Ulrich Stetter Sánchez (independent)

6. Elisa Garrido Roncero (independent)

7. Joaquim González Martín (independent)

8. Emilia Rabadán Salgado

9. Ángel Ventura García (independent)

10. Salvador Valls Cuello

11. Concepció Alsina Solé

12. Roberto Rodríguez Del Castillo

13. Gerard Farriols Paulo

14. Isabel Ruíz Alacio