Grup Municipal 2023-2027

Gemma Rodríguez Quiñonero

Alcadessa de Collbató.

Ha combinat la seva carrera professional a les àrees d’Administració i Comptabilitat a l’empresa privada amb la seva dedicació a les persones com a Tècnica d’Educació Social i Monitora Sociocultural.
Té un Postgrau en Comunicació i Lideratge Polític per la Universitat Autònoma de Barcelona.
És consellera comarcal de Turisme al Consell Comarcal del Baix Llobregat, vicepresidenta del Consorci de Turisme i membre de la Junta de la Colònia Güell.
Membre de l’executiva comarcal del Partit dels Socialistes, és l’actual cap de l’oposició a l’Ajuntament de Collbató.
Amant dels animals i del seu poble, forma part de diverses entitats del municipi.


Jesús Domene Martínez

Llicenciat en Ciències de la Comunicació, ha treballat en diferents mitjans i gabinets de comunicació catalans i a l’estranger com a corresponsal d’informació política.
Coneixedor de l’Administració Pública, on actualment treballa en l’àrea de Secretaria.
Ha format part de la Colla Gegantera de Collbató i és membre fundador de l’Alzina Gran – Músics de Collbató; entitat centrada en la promoció de la música tradicional catalana.


Pedro Pedreño Crouseilles

Portaveu del grup

Posseeix una llarga experiència com a tècnic d’aigües en empresa privada i 20 anys d’experiència en l’Administració Pública, dels quals durant 16 va ser regidor de Medi ambient, Protecció Civil, Comissionat d’Aigües i Policia Local, i 4 anys més escollit per ple per ser membre a la Comissió de les Aigües d’Esparreguera.Discurs de la presa del càrrec d’alcaldessa de la Gemma Rodríguez

Bon dia a totes i tots. En primer lloc, vull agrair als veïns i les veïnes que heu fet possible que els Socialistes de Collbató guanyem les eleccions.

Un agraïment especial també, a la meva família; per tot el respecte i suport que m’heu donat.

Vull agrair també les intervencions de tots els candidats i candidates. Tot i que amb diferències, qui formarem el consistori compartim un objectiu comú: el benestar de tots i de totes. Hem de recordar que a través del diàleg constructiu i la col·laboració, podrem trobar solucions que ens beneficiïn a tots i a totes.

I per descomptat al meu equip i a l’agrupació, moltes gràcies per construir i treballar en aquest projecte de poble. Un projecte per Collbató, del que m’agrada parlar en clau de Sostenibilitat, Proximitat i Eficàcia.

En la meva presentació com a candidata vaig definir la Política, per mi com: ” la màgia de la transformació gràcies al treball i a les negociacions.”

I avui aquesta transformació és possible gràcies precisament a això, a la política i a la democràcia; així que comencem una nova etapa, de manera conjunta, fent un equip de treball amb el grup independent CollbaTots; una aliança que ens ofereix l’oportunitat d’aprofitar el millor de les dues formacions, combinant l’experiència dels Socialistes de Collbató amb la perspectiva local de CollbaTOTS.

Amb ells compartim, no només, il·lusió i experiència en l’Administració Pública per posar-nos al capdavant de l’Ajuntament de Collbató, sinó que tenim una proposta de programa conjunta, amb uns projectes centrals de mandat ben definits, com són:

Que les PERSONES heu d’estar al centre de totes les polítiques municipals i ens comprometem a una connexió directa amb tots i totes vosaltres, assegurant una atenció propera i donant visibilitat i suport a les entitats i associacions.
Volem millorar, tant el contingut de la seu electrònica, com les tramitacions.
És important pel nostre equip de treball també, regenerar la Seguretat Ciutadana.
I trobem imprescindible l’impuls de la Transició energètica; i …
…abordar el problema de les escandaloses fuites del subministrament de l’aigua.

Volem estimular un turisme sostenible; afavorint al teixit econòmic de Collbató

També és important en aquesta nova legislatura en l’àmbit d’Urbanisme, l’aprovació del POUM. (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) la promoció d’habitatges per la nostra gent jove i la nostra gent gran i buscar solucions al barri del Bosc del Misser.

Durante estos 4 últimos años hemos sido una oposición constructiva y respetuosa; fiscalizando en ocasiones y apoyando y participando también en aquello que hemos considerado que era bueno para Collbató; por eso, hoy me gustaría también, primero agradecer al anterior equipo de gobierno su trabajo; porque quienes decidimos arriesgarnos a dar este paso, que no solo conlleva trabajo e ilusión, si no, muchas veces, un sacrificio profesional y personal; … estoy segura de que todos y todas lo hacemos con la mejor intención y buscando lo que creemos mejor para Collbató y sus vecinos y vecinas.

Y además, me gustaría contar con la participación de todos los grupos del Consistorio y decir que todas las propuestas y opiniones, tienen cabida en esta próxima legislatura.

I ara ja per acabar; com a nova alcaldessa de Collbató dir:
que em comprometo a treballar, treballar, i treballar, a agafar el repte d’un Collbató Sostenible i amb una gestió eficaç.
El repte, de recuperar la dignitat de la imatge de Collbató, tractar el municipi amb respecte; per què és casa nostra i per què tots i totes, els veïns i veïnes, ens sentim orgullosos de viure-hi aquí.
Agafo el compromís de la proximitat, d’escoltar, de donar veu i de treballar per buscar solucions.
I estic desitjant que arribi el dia 19 per començar a treballar; i per estar al servei de tots i de totes vosaltres.

Moltíssimes gràcies i Posem Collbató en Marxa!!!

Gemma Rodríguez Quiñonero. Alcaldessa de Collbató