Compromís renovat

Spread the love

Volem agrair als 687 collbatonins i colbatonines que ens han fet confiança, esdevenint novament la primera força política del municipi. El nostre compromís amb Collbató i la seva gent és total i treballarem pel conjunt de la població, prioritzant les polítiques socials, una gestió eficient i transparent dels interessos públics per a construir un poble residencial, rural i turístic amb qualitat de vida.

Els Socialistes de Collbató, encapçalats per Ana Úbeda, continuarem practicant la política de proximitat al territori i a la gent que ens caracteritza, la que ens permet mantenir el pols a les inquietuds dels nostres veïns i veïnes i les seves preocupacions. Però, entenem que el missatge dels ciutadans és clar i cal sumar forces per una millor gestió d’un poble petit com el nostre. En aquest sentit, hem obert converses amb totes les forces polítiques representades a l’Ajuntament per tal d’establir acords i pactes el més amplis possibles que donin estabilitat al govern municipal i assegurin la suma de les màximes capacitats possibles a la gestió del mandat que iniciem.

Primer Collbató i després Collbató aquesta és la nostra agenda, sense interferències de ningú, perquè, com hem explicat en campanya, els reptes del govern local estan al municipi i des de Collbató, amb les aliances que siguem capaços d’establir, farem via per trobar solucions, encetar projectes i donar resposta a la gent.

Els Socialistes hem fet molta feina els darrers anys i en queda molta més per fer, amb complicitat de la ciutadania, les entitats i també la resta de formacions polítiques.

Grup Municipal dels Socialistes de Collbató