Diàleg sí, victimisme no

Spread the love

Aquesta tardor és temps de reflexió per nostre alcalde. El seu projecte de govern ha fracassat, i cal que pensi en la governabilitat del municipi. En el darrer ple vam demanar-li participar dels temes que ens preocupen i arribar a acords, però la seva resposta és sempre: “volem recuperar la majoria amb el GIC”, que a hores d’ara no sembla possible. Amb nosaltres no vol parlar, tot i que representem la llista més votada. Per aquest motiu i a proposta nostra, es va aprovar una moció de pèrdua de confiança en l’alcalde i el seu equip de govern i el vam instar a que renunciés a l’Alcaldia. Demanem el respecte que es mereix el nostre grup i la seva representativitat, que té tot el dret a debatre i participar en els projectes de futur, i que ara per ara no se’n coneix cap. Cal seure i parlar. DIÀLEG SÍ.

Al Ple només es va aprovar un punt dels 10 que hi havia, l’acta de l’anterior Ple. Sembla que no es va entendre el missatge de què aquest govern té un problema de minories, perquè la gran preocupació de l’alcalde a l’endemà era que no s’havien aprovat els dos dies festius del municipi per a l’any 2017 i va enviar un correu a diferents entitats justificant que no havia aconseguit els vots per fer-ho. L’alcalde no pot traslladar el seu problema als ciutadans. L’ha de resoldre ell. VICTIMISME, NO.

Les primeres reaccions han estat del tot previsibles (i ho lamentem): El regidor del GIC senyor Estradé diu que no pensa portar cap tema als Plens durant tres anys i també hi ha qui rumia no debatre pressupostos i prorrogar-los (Visca la transparència i la participació!!). Els pactes són per fer govern. A l’oposició no fem pactes, perquè el resultat d’un pacte de l’oposició seria una moció de censura, cosa que, de moment, no farem.

Grup Municipal Socialistes de Collbató