Primera crisi de Govern

Spread the love

La publicació electrònica “777” publicava el passat 8 d’octubre una notícia encapçalada pel següent titular: “Jordi Serra abandona el GIC”. Aquest és l’enllaç: http://www.setsetset.cat/article/27915/jordi-serra-abandona-el-grup-dindependents-de-collbato

Entre altres coses, la notícia explica que el cap de llista del GIC i actual regidor al govern tripartit de Collbató, hauria pres aquesta decisió “per discrepàncies amb el partit”. Pel que sembla, Serra només ha abandonat el GIC, en cap cas es planteja deixar el càrrec de regidor. L’únic dubte és saber si continuarà com a electe no adscrit a cap grup o bé com a membre del Grup Municipal del GIC tot i haver trencat formalment amb el partit.

Resulta desconcertant que els veïns de Collbató ens haguem assabentat d’aquesta notícia a través d’un mitjà de comunicació del poble veí d’Esparreguera. El més normal hauria estat conèixer-la a través del propi GIC o, si més no, a través de la web municipal. ¿Aquesta és la forma correcta de fer les coses quan es produeix un fet que altera la composició del govern local?

Sincerament, esperàvem molta més transparència d’un govern que presumeix de ser més obert i ètic que cap altre. És per això que els demanem una explicació clara i immediata respecte a aquesta qüestió. Al mateix temps, instem al GIC que sigui conseqüent amb la seva pròpia filosofia i exigeixi al regidor Jordi Serra deixar el càrrec de regidor, en tant que aquesta persona es va presentar com a cap de llista del GIC i, per tant, suposa un frau per als votants d’aquesta formació, i també per al poble de Collbató, que poques setmanes després d’haver accedit al càrrec es desvinculi del seu propi partit per actuar pel seu propi compte.

Grup Municipal dels Socialistes de Collbató