Nou curs polític municipal

Spread the love

Iniciem nou curs polític municipal amb un canvi d’escenari fruit dels acords entre les forces polítiques que, tot i no ser les més votades a les passades eleccions municipals, han format un govern tripartit que fa que la primera força en vots i regidors, els Socialistes de Collbató, esdevinguem l’oposició municipal.

Així les coses, volem traslladar el compromís dels cinc regidors Socialistes i l’equip de militants i simpatitzants de l’Agrupació local de Collbató de seguir treballant al màxim pel nostre poble. Ho farem, des d’una nova posició, fent seguiment de la gestió del govern municipal, exigint el compliment dels programes d’acció, avaluant la feina feta i, també, fent propostes i col·laborant aprofitant la nostra experiència en la gestió de govern de l’Ajuntament.

Les inversions als barris, l’ocupació o la construcció del nou ambulatori són alguns dels temes que entenem han  de protagonitzar l’agenda política local en els propers mesos. La discussió dels pressupostos municipals pel 2016 i les inversions que comprometi el nou govern pel proper període en seran una bona mostra.

Els Socialistes de Collbató farem un seguiment a fons, a explicarem de quina forma es fa aquest acord de “canvi” polític que s’ha anunciat i del qual no en tenim notícies cent dies després de les eleccions. Desconeixem si el tripartit municipal té intenció d’explicar a la població quin és el full de ruta del govern municipal, no obstant, pels fets o per la manca d’ells els descobrirem.

Collbató necessita ser gestionat i dirigit, no pot esperar més.

Grup Municipal dels Socialistes de Collbató