Els Socialistes dialoguem Per L’Autovia A2

Spread the love

Construir i no destruir; segueix sent la manera de treballar dels socialistes de Collbató.

Amb la petició d’ajuda que l’alcalde de Collbató ens va fer per demanar al nou Govern espanyol socialista d’aturar el projecte d’ampliació de l’autovia A2 iniciat pel PP i sense comunicació amb el territori, es demostra, un cop més, que el diàleg, la cooperació i la voluntat d’entesa és possible i dóna bons rendiments a tota la ciutadania. De fet, es la nostra obligació.

Els socialistes de Collbató, els d’Abrera i Esparreguera, vam reunir-nos el passat 10 de juliol amb la Delegada del Govern Espanyol a Catalunya la Sra.Teresa Cunillera, on vam demanar als nostres companys paralitzar el projecte d’ampliació de la autovia A2, donat que trinxa el territori, no contempla les seves necessitats, ni coneixem si és necessari o no, tenint en compte les noves polítiques de sostenibilitat mediambiental i de mobilitat  que s’estan aplicant al territori metropolità.

El Govern socialista ja ha anunciat que no prorrogarà la concessió de l’autopista AP-2; fent desaparèixer l’actual peatge de pagament. Aquest és un fet prou important que cal tenir en compte en el nou disseny de l’autovia A2.

Els socialistes apostem per seguir progressant, tot millorant les comunicacions del nostre poble, i fent possible que un pas mes lleuger, o un trasllat de l’autovia per altres territoris segueixi oferint un model de poble on l’equilibri entre progrés i respecte al medi ambient sigui possible gràcies al DIÀLEG de totes les parts. Per això cal treballar tots junts.

Els grup dels socialistes de Collbató ja ho estem fent.