Entitats del poble

Spread the love

En aquest mes de març i abril hem vist a Collbató la celebració de diferents actes, el “Dia de la dona”, “Els tres tombs”, “Collbató negre”,  “La portals” així com l’obra que ens oferia el grup de teatre “La forja”. Com en altres municipis més grans o més petits, la celebració ha tingut éxit i volem agraïr un cop més la feina que fan aquestes entitats perquè tenen la capacitat de renovar-se any rera any, innovant, i fent que la gent tingui ganes de participar bé com a voluntari o bé gaudint de l’esdeveniment.

Volem destacar la doble vessant dels actes del dia de la dona, lúdica i alhora reivindicativa, perquè no podem perdre de vista que encara hi ha moltes qüestions a solucionar en l’àmbit femení, que lamentablement es troba molt lluny d’una igualtat de gènere que molts consideren que ja existeix des de fa anys, tot i que la realitat del dia a dia ho desmenteix, no en va en alguns àmbits les dones cobren un 30% menys de sou que un home per fer la mateixa feina, o bé resulten discriminades per qüestions tan essencials com la maternitat. Mentre se celebri el Dia de la dona, vol dir que encara hi ha camí per recórrer; tant de bo no fos necessària la vessant recreativa i tot plegat fos només un acte festiu.

Des del nostre grup hem participat de tots aquestes trobades que  serveixen per copçar la salut de les entitats que mantenen cares de sempre i en cada nova edició ens en presenten de noves, la qual cosa vol dir que no només hi ha capacitat de manteniment , sinó també de creixement. La nostra més sincera felicitació, doncs, a aquestes i totes les entitats de Collbató sempre dinàmiques i perseverants.

Grup Municipal dels Socialistes de Collbató