Escola Mansuet

Spread the love

A Collbató tenim moltes coses bones i una de les que n’hem d’estar orgullosos és dels  centres educatius que disposem. Els nostres fills poden fer tot l’ensenyament obligatori al poble. Des de la llar d’infants, que gaudeix d’un gran reconeixement per part de les famílies usuàries , fins les dues escoles de primària i l’institut.

En el cas de les escoles de primària volem fer una menció especial a l’escola Mansuet , que darrerament ha passat per una etapa si més no, convulsa. Fa més de 2 anys que està immersa en litigis entre alguns pares, la direcció del centre i l’anterior AMPA.

Aquest és un tema que va estar present durant la campanya de les passades eleccions municipals, i que alguns dels grups que s’hi presentaven i en concret ERC van utilitzar per anar contra l’ajuntament del moment. Lleig, molt lleig.

Fa pocs dies hem sabut que , per fi, la justícia ha parlat , i ha  donat la raó  de manera contundent tant a la direcció de l’escola,  com a l’anterior presidenta de L’AMPA.  Ens congratulem que aquest desagradable afer s’hagi resolt i que s’hagi restituït el bon nom del centre. Nosaltres ja ho sabíem però, ara podem tornar a dir amb la veu ben alta que també tenim dues escoles de primària, La Salut i El Mansuet,  que són l’enveja de la comarca.

També volem agrair la tasca del departament d’ensenyament de la Generalitat que ha estat sempre a disposició de l’Escola i de l’Ajuntament durant tot aquest procés.

Esperem que ara que tenim nou regidor d’Educació , l’Ajuntament posi en valor la qualitat de tots els nostres centres escolars.

Grup Municipal dels Socialistes de Collbató