Gracies Àngel

Spread the love

Quan algú molt proper se’n va per sempre et passen tot de coses pel cap. T’omplen d’una tristesa  que et deixen sense força per a res. Si, a més, aquesta pèrdua és sobtada i absurda, la sensació d’incredulitat i impotència fa més gran el dolor. Cal però, deixar espai a totes les coses úniques i especials que aquest que marxa t’ha donat. I encara que sembli impossible, a poc a poc, potser com a única manera d’apaivagar el buit que et deixa la seva absència, mires de fer lloc a totes les coses boniques que has pogut compartir.

L’Àngel, el definiria com un home de pau, compromès amb els seus i el seu entorn. El dia del seu comiat els que li van dedicar unes paraules el definien com una bona persona sempre disposat a ajudar-te en tot allò que estava al seu abast.

Ens has donat alegria, confiança. Has treballat molt per aquest poble. Has fet caliu i t’has fet estimar per la gent que t’envolta. Hem pogut compartir amb tu temes socials en el banc d’aliments, precioses excursions escollides i preparades minuciosament, i tenim la sort de formar part de les teves fotografies. Et trobarem a faltar en els avituallaments de la caminada popular, i en tantes altres coses com en la lluita pel nostre país. I de veritat, trobarem a faltar el teu somriure, com diu la cançó que et vam dedicar….

Moltes gràcies Àngel

Grup dels Socilaistes de Collbató