Nou Ambulatori

Spread the love

El Grup Municipal Socialista vem presentar en la darrera campanya electoral la concreció del projecte de construcció del nou ambulatori de Collbató, un dels serveis essencials que resta per ampliar al municipi, el nostre compromís era que la nova instal·lació s’ubicaria a la primera planta del Casal de Cultura i entraria en servei per Sant Corneli del 2016.

Aquest projecte encara potser una realitat fruit de les gestions fetes en matèria de finançament per l’anterior govern encapçalat per Ana Úbeda. Els Socialistes de Collbató som responsables del seguiment de la gestió del govern municipal i, en aquest tema, estem convençuts que és la nostra obligació sumar esforços per garantir que el nou CAP sigui una realitat.

En aquest sentit, hem presentat una moció que es debatrà en el proper ple municipal (data XXX) on demanem a tots els grups que conformen el tripartit municipal que donin suport a aquesta proposta per tal de fer realitat un servei d’assistència sanitària a l’alçada del que necessita Collbató. Nosaltres hem copsat l’opinió de centenars de persones que ens han traslladat aquesta demanda, ciutadans simpatitzants de totes les forces polítiques perque aquest és un tema de poble que no ha de distinguir entre uns i altres.

No podem deixar passar aquest tren, ara tenim el finançament i l’Ajuntament pot fer front a aquesta inversió que posterioment la Generalitat retornarà als fons municipals. Ara podem fer-ho i cal fer-ho, o un servei de salut de proximitat no és una prioritat per a tots els governs locals. Segur que si!

Grup Municipal dels Socialistes de Collbató